Massage vibrator: een bestseller voor gevorderden

De massage vibrator lag voor het eerst in de winkels in de jaren zeventig van de vorige eeuw en werd destijds door artsen aangeraden als massageapparaat. Vrij snel daarna ontdekten vrouwen echter dat de massage vibrator ook prima dienstdeed als clitorale vibrator en sindsdien in de massage vibrator een doorslaand succes. De massage vibrator ‘Magic Wand’ is de bestseller onder de vibrators en wordt beschouwd als de crème la crème van de elektrische vibrator die tegenwoordig wordt verkocht en tienduizenden vrouwen zweren dat er niets gaat boven hun massage vibrator. De massage vibrator heeft een schacht met het formaat van een rol keukenpapier (alleen de koker, niet het papier) en een flexibele, zachte plastic kop ter grootte van een tennisbal (al is de kop niet helemaal rond, maar de kop van de massage vibrator ziet er meer uit als een marshmallow).

De massage vibrator heeft vaak twee snelheden zacht en hard, en beide zijn krachtig, snel en intens. Om de massage vibrator te gebruiken, pak je hem vast bij de schacht en druk je op de kop tegen je clitoris. Dankzij het formaat kan de kop een groot gebied beslaan. Als je het gevoel van trillingen tegen je vulva prettig vindt, plaats je de kop zo dat hij zowel het clitoriskapje als de kleine schaamlippen bedekt. Wil je de vibratie concentreren op je clitoris, houd dan de vibrator zo dat de rand van de kop boven op het clitoriskapje ligt. Als je de voorkeur hebt voor een bepaalde kant van je clitoris, houd je de kop van de vibrator tegen die kant.

Het imposante formaat van de massage vibrator kan sommige mensen afschrikken, maar laat je niet voor de gek houden: ook al is de massage vibrator groter dan de meeste vibrators, hij kan perfect worden gebruikt tijdens gemeenschap in de meeste, maar niet alle, posities. Je kunt de massage vibrator gebruiken bij de missionarishouding, als je partner wat meer rechtop tussen je benen gaat zitten in plaats bovenop je te liggen: beide partners kunnen in deze positie de massage vibrator vasthouden. Bij alle seksstandjes waarin de vrouw boven ligt, zoals de cowgirl, heb je meer dan genoeg ruimte voor de massage vibrator. Bij standje achterlangs – ‘op z’n hondjes’ – kun je de vibrator zelf vasthouden. Dankzij de grote kop en de krachtige trillingen zal je partner in veel posities de trillingen vaak ook tegen zijn schacht en ballen voelen: een extraatje voor hem.

De massage vibrator is bedoeld voor uitwendige clitorale stimulatie, maar sommige mensen willen al zijn kracht en intensiteit ook kunnen inzetten bij penetratie. Voor de liefhebbers zijn er speciale massage vibrator opzetstukken verkrijgbaar dat precies op de kop van de massage vibrator en deze omtovert tot een G-plek vibrator.

Het perfecte paar: Massage vibrator + Lepeltjeshouding

In de lepeltjeshouding ligt zij op haar zij. Terwijl hij achter haar ligt en haar van achteren penetreert. Ze kan ook een been over zijn been slaan, zodat hij beter toegang heeft tot haar vagina en de anus. In de houding hebben de partners veel huid-op-huidcontact en nabijheid, maar geen communicatie van gezicht tot gezicht of oogcontact. Daarnaast is diep of krachtig stoten onmogelijk, zodat dit een ideale positie is voor een man met een lange penis of een vrouw die niet houdt van diepe penetratie. De lepeltjeshouding is erg geschikt voor vaginale of anale penetratie in combinatie met de massage vibrator, omdat de massage vibrator niet bij het stoten in de weg zit. Haar vulva en clitoris zijn volledig toegankelijk en zij heeft de bewegingsvrijheid om met de massage vibrator de perfecte plek te vinden. Deze houding is ook prettig omdat zij zichzelf niet op enige manier hoeft te ondersteunen en veel vrouwen de massage vibrator graag met twee handen vasthouden

Snoerloos met oplaadbare massage vibrator

Voor mensen die de stijl van de massage vibrator bevalt, maar die geen gedoe willen met een verlengsnoer of stopcontacten, zijn er verschillende oplaadbare massage vibrators. Deze massage vibrators zijn behoorlijk krachtig, maar je levert toch enige intensiteit in ten behoeve van het gemak. De oplaadbare massage vibrator is een krachtige vibrator, hij heeft een flexibele zachte kop met een doorsnee van ongeveer 5 centimeter en heeft daarmee een flink oppervlak; de vibraties geconcentreerd in de kop en niet zozeer verspreid over de over de hele staaf. Volledig opgeladen werkt de massage vibrator ongeveer 50 minuten. Als je houdt van druk tegen je clitoris tijdens het masturberen of als je houdt van seksspeeltjes met structuur, zal de massage vibrator je absoluut bevallen.

Het perfect paar: Massage vibrator + ‘op z’n hondjes’

Bij ‘op z’n hondjes’ steunt zij op handen en knieën en penetreert hij haar van achteren. Omdat deze houding achterlangs wordt gepenetreerd, is er meer dan voldoende ruimte voor een grotere massage vibrator; bovendien heb je met de draadloze massage vibrator geen gedoe met snoeren en stopcontacten. Pak de massage vibrator vast en houd hem parralel aan je bovenlichaam. Druk op de knop boven het clitoriskapje (voor een minder directe en intense stimulatie) of rechtstreeks op het clitoriskapje (voor een intensere stimulatie). Terwijl je partner stoot, gebruik je je andere hand om jezelf in evenwicht te houden. Als dit te lastig wordt, probeer dan eens je hoofd en schouders te laten zakken zodat je bovenop de massage vibrator leunt: op deze manier word je niet moe van tegelijk in evenwicht blijven en de massage vibrator vasthouden.

Top 10 massage vibrators