Hoe werkt een vibrator?

Er heerst steeds minder een taboe op het gebruik van seksspeeltjes. Zowel solo als in het liefdesspel kiezen steeds meer mensen voor het gebruik van sextoys. De vibrator is daarbij het meest gebruikte seksspeeltje. De vibrator van vandaag de dag is allang niet meer dat trillende, rubberen staafje dat veel mensen voor zich zien. Vibrators zijn er in allerlei vormen en maten, met verschillende functies en toepassingen. Een groot probleem van vrouwen is dat ze niet altijd klaar kunnen komen door penetratie. Vibrators bieden dan een mooie uitkomst. Ze stimuleren de clitoris en de vagina en kunnen leiden tot een ongekend hoogtepunt.

Hoe werkt een vibrator?

In principe werken alle vibrators hetzelfde. Je zet ze aan en kiest een functie die je lekker vindt. Vervolgens streel je met de vibrator langs de gevoelige delen. Veel meer is er niet nodig. Luister vooral naar je lichaam en tast de grenzen van je genot af.
Iedere vrouw beleeft het gebruik van een vibrator anders. Ook het effect op je orgasme kan per keer verschillen. Juist dat is wat het zo spannend maakt. Neem de tijd om een vibrator te vinden die bij jouw voorkeuren en wensen past. Lees altijd goed de gebruiksaanwijzing en schroom niet om op internet meer informatie te zoeken.

Tips bij het gebruik van een vibrator

Wil jij een ongekende ervaring met een vibrator beleven? We helpen je graag op weg door je enkele tips te geven.

  • Ga jij voor hard of zacht materiaal? Het voordeel van hard materiaal, zoals plastic, is dat je meer druk kunt uitoefenen. Zacht materiaal is daarentegen weer meer strelend. Als je een softe aanraking prettig vindt, raden we je een vibrator van rubber of siliconen aan.
  • Een vibrator kun je inwendig en uitwendig gebruiken. Let hierop als je een vibrator aanschaft.
  • Wil jij de G-spot stimuleren? Weet dan dat er speciale G-spot vibrators zijn. Deze helpen je de G-spot te vinden en te stimuleren, wat kan leiden tot een groot orgasme.
  • Dubbele penetratie is na te bootsen met een vibrator die zowel een uiteinde voor vaginaal als anaal gebruik heeft. Vaak wordt een dergelijke vibrator gebruikt door vrouwen die al ervaring hebben met het gebruik van een vibrator.
  • Weet je niet zeker of je iets lekker vindt? Het feit dat je een vibrator hebt, wil niet zeggen dat je je hand niet meer mag gebruiken! Tast dus zeker je grenzen af door je handen te gebruiken. Was het lekker? Doe het dan nog eens dunnetjes over met een vibrator.
  • Anale vibrators zijn tegenwoordig ook erg geliefd. Wees je er wel van bewust dat je een normale vibrator niet anaal kunt gebruiken. De structuur en vormgeving is anders.
  • Hygiëne is altijd belangrijk. Zorg dat je vibrator goed schoon blijft en schoon wordt bewaard. Zo kun je er nog langer van genieten.

Vibrators alleen voor vrouwen?

Veel mensen denken dat de vibrator puur een vrouwenspeeltje is. Maar dat is allang niet meer zo. Mannen en vrouwen kunnen ook samen genieten van een vibrator. Niet voor niets kiezen veel koppels ervoor om een vibrator te gebruiken om hun seksleven naar een hoger level te tillen. Tijdens het vrijen kan de vibrator als aanvulling dienen. Maar ook kan de man een anaal vibrator gebruiken of laten toedienen door de vrouw. Hiermee wordt de anus optimaal gestimuleerd en kan een nog groter hoogtepunt worden bereikt.
Zijn jullie van plan om jullie seksleven naar een hoger level te tillen? Geef de vibrator dan zeker een kans.